Lider Karayılan Tutulamıyor!

0
77

karayılan bldspor1Hatay Süper Amatör Liginde lider olan Karayılan Belediyespor, stres ve tansiyonu yüksek altında oynadığı Asaşspor maçını rahat bir şekilde kazandı. Rakibini 6-0 yenen Lider Karayılan Belediyespor, ligdeki puanını 33’e çıkardı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Hatay Amatör Küme Süper Ligi, İskenderun derbisine sahne oldu. Lider Karayılanspor ile Asaşspor’un karşı karşıya geldiği karşılaşmada, maça üstün başlayan ve ilk dakikadan itibaren rakip karşısında üstünlüğü elden bırakmayan Lider Karayılan Belediyespor, rakibini rahat geçti. Stres ve tansiyonun yüksek olduğu karşılaşmanda Karayılan ekibinin gollerini Şahin (3), Ömer (2) ve Erdal (p) attı. Asaşspor’da Ali Küncü kırmızı kartla oyun dışı kalarak, takımını sahada 10 kişi bırakırken, Karayılanspor ise maçın son 20 dakikasını 9 kişi ile tamamladı.

Oyuncu değişiklik hakkının bitmesinin ardından yaşanan sakatlıklarla beraber 2 kişi eksik oynayan Mor Menekşeler buna rağmen rakibi karşısında farklı galip geldi. Ligde galibiyet serisini 11 maça çıkaran Lider Karayılan Belediyespor, topladığı 33 puanla liderliğini sürdürürken, Dörtyol Gençlerbirliği ve Belen Belediyespor onu takip etmeye devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here