Lider Hatayspor Menemenspor’u Eli Boş Gönderdi

0
75

TFF 1. Ligin 19. haftasında ilimiz temsilcisi lider Hatayspor ile Ekol Göz Menemenspor takımları, Pazar günü Antakya Atatürk Stadında karşı karşıya geldi. Sarper Barış Saka, Kemal Mavi ile Cem Özbay’ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi Hatayspor rakibini 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor’un gollerini 50. dakikada penaltıdan Mesut Çaytemel, 90+2. dakikada da yeni transfer Dame Diop attı. Temsilcimiz Hatayspor, 40 puan ile grupta liderlik keyfini sürdürüyor.

Erzinspor, Çankaya Futbol Kulübüne Puan Kaptırdı

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Erzinspor, Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında yapılan karşılaşmada konuk ettiği Çankaya FK ile 1-1 berabere kalarak haftayı bir puan ile kapattı. Safa Yılmaz, Göktuğ Hazar Erel ile Enes Berk Güçlü’nün yönettiği karşılaşmada ev sahibi Erzinspor’un golünü 75. dakikada Okan Salmaz, misafir ekip Çankaya Futbol Kulübünün golünü de 19. dakikada Hasan Ahmet Sarı attı.

Alınan bu sonucun ardından Turuncu-Beyazlı ekip Erzinspor ile Çankaya Futbol Kulübü puanlarını 24’e çıkarttı. Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada her iki takımdan 7 futbolcu sarı kart gördü.

Öte yandan yine bu hafta sonu oynanması gereken Elazığ Belediyespor ile Payasspor arasındaki maç, geçtiğimiz Cuma günü Elazığ’da yaşanan deprem faciası sonrasında, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ileri bir tarihe ertelendi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here