Kümede Kalmak ve Zirvede Yer Almak İçin 3 Puan Şart!

0
40

spor-programSpor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimiz bu hafta sonu oynayacakları maçların hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. İDÇspor (Körfez İskenderunspor) ile Kırıkhanspor tehlikeli bölgeden uzaklaşmak, Hatayspor ise zirvede avantajlı duruma geçmek için büyük mücadele verecek.

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, Pazar günü 5 Temmuz Stadında oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Haluk Bulgurlu nezaretinde tamamladı. Hafta boıyunca süren antrenmanda, tüm futbolcuların morallerinin yerinde olması teknik heyeti sevindirirken takımda sakat ve cezalı futbolcunun bulunmaması da ayrı bir moral kaynağı oldu. Teknik Direktör Bulgurlu kimsenin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini belirterek; “Rakibimiz Bandırmaspor’u yenip çıkış yakalamak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile tehlikeli bölgeden uzaklaşmak öncelikli hedefimizdir” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Hatayspor ise Yeni Malatyaspor’un konuğu olacak. Hafta başından bu yana Teknik Direktör Ahmet Taşyürek idaresinde hazırlıklarını yoğun bir tempoda gerçekleştiren Bordo-Beyazlı futbolcular, Yeni Malatyaspor maçını kazanarak Giresunspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor, hafta sonu karşılaşacağı Bafraspor maçı için Samsun’a gitti. Hafta başından beri kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla çalışmalarını yapan Sarı-Lacivertli Kırıkhanspor, maçın oynanacağı stadyumda son çalışmanın ardından hazırlıklarını tamamladı.

3. Ligdeki diğer temsilcimiz Payas Belediyespor 1975 ise Siirtspor’un maçlara çıkmaması nedeniyle hükmen galibiyet ile 3 puanı hanesine yazdıracak. Haftanın programı şöyle; è è

İskenderun Demir Çelikspor-Bandırmaspor

13 Nisan 2014 Pazar Saat 14.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Mustafa Aydın, Tamer Tekbaş, Barış Bakırcıoğlu

Yeni Malatyaspor-Hatayspor

13 Nisan 2014 Pazar Saat 14.30

Malatya İnönü Stadı

Emre Altun, Eser Eti, Mustafa Arıöz

Payas Belediyespor 1975-Siirtspor

Pazar günü Payas İlçe Stadında oynanması gereken maç Siirtspor’un maçlara çıkmaması nedeniyle temsilcimizin hükmen galibiyeti ile tescil edilecek

1930 Bafraspor-Kırıkhanspor

13 Nisan 2014 Pazar Saat 14.30

Bafra İlçe Stadı

Şahin Berker, Fethi Kayış, Yılmaz Başkan

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here