Körfez İskenderunspor Direniyor!

0
96

körfez iskenderunspor4Stat: İskenderun 5 Temmuz

Hakemler: Yusuf Yılmaz***, Mahmut Arık***, Hüseyin Han***

Körfez İskenderunspor: Kadir*** Onur*** Mehmet*** Halil İbrahim*** Mustafa Soytaş*** Hamza****  (Dk. 83 Mustafa Serkan*) Salih*** Serdal*** (Dk. 46 Edim**) Murat*** Doğan*** Arda*** (Dk. 69 Deniz**)

Bozüyükspor: Fevzi** Çağatay* (Dk. 76 Muhammed*) Tuğberk* Fehmi* Selatin** Erkan** Tuncay* İsmail* (Dk. 85 Ergin*) Emirhan* Ali* Sezer *

Sarı Kart: Dk.55 Selatin, Dk.84 İsmail (Bozüyükspor)

Gol: Dk. 30 Hamza (Körfez İskenderunspor)

Ligde kalma mücadelesi veren Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Körfez İskenderunspor, önceki gün evinde konuk ettiği Bozüyükspor’u alt yapıdan yetişen Hamza’nın kafa golü ile devirdi. Aldığı bu yenilgi ile ligden düşmesi kesinleşen Bozüyükspor karşısında alınan altın değerindeki 3 puan, temsilcimiz için önümüzdeki haftalara umut oldu.

körfez iskenderunspor5

5 Temmuz Stadında oynanan mücadeleyi İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de izledi. Çiçeği burnunda Başkanı taraftarlar spora verdiği destekten dolayı uzun süre ayakta alkışladı. Başkan Dingil, misafirperverliğini göstererek, karşılaşma öncesi hakemlere ve iki takımın futbolcularına çiçek verdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz Körfez İskenderunspor, karşılaşmanın henüz 2. dakikasında rakip kale önünde etkili oldu. Kazanılan serbest vuruşta Doğan’ın sert şutunda üst direkten geri döndü. 30. dakikada yine tehlikeli gelişen Körfez İskenderunspor atağında, Doğan’ın altı pasa indirdiği topu Hamza, kafayla filelere gönderdi: 1-0.

Golden sonra temsilcimiz baskısını arttırdı. 34. dakikada Hamza’nın pasında Serdar’ın kafa şutu bir kez daha direkten döndü. Karşılaşmanın ilk yarısı da Körfez İskenderunspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da ev sahibi ekip etkili başladı. 54. dakikada Salih’in ara pasında kaleci Fevzi’yle karşı kalan Edim, topu rakibine kaptırınca temsilcimiz bu önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşma boyunca rakibine neredeyse hiç önemli bir pozisyon vermeyen Körfez İskenderunspor, karşılaşmayı da 1-0 önde tamamladı ve önemli 3 puanın sahibi oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here