Koramiral Uşaklıoğlu’ndan Kaymakama Ziyaret

0
229

güney deniz saha komutanıSorumluluk sahasında görev yapan birlikleri denetlemek üzere İlçemize gelen Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Hasan Uşaklıoğlu, birliklere yaptığı denetlemelerin ardından İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyarete İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan da eşlik etti.

İskenderun’un ekonomi, ticaret, sanayi, turizm, tarih ve kültür bakımından zengin bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Kaymakam Hasan Özyiğit, özellikle liman potansiyeli bakımından Türkiye’nin Doğu Akdeniz’e açılan önemli bir kapısı konumuna geldiğini ve tüm bu özellikleri bakımından İskenderun’un önemli ve stratejik bir bölge olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Özyiğit; “Güvenlik güçlerimiz denizde, havada ve karada fedakârca görev yapmaktadır. Şahsınızda tüm personelinize ve sizlere başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi. Kaymakam Özyiğit, ziyaretin anısına Uşaklıoğlu’na İskenderun’u simgeleyen fincan takımı hediye etti.

İskenderun’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Koramiral Hasan Uşaklıoğlu da Kaymakam Özyiğit’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek ziyaret anısına plaket takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here