Kora Kor Zirve Yarışı!

0
15

Temsilcimiz İskenderunspor’un bulunduğu TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirve yarışı nefes kesiyor. Grupta, zirveyi zorlayan 3 takım Bucaspor 1928, Kocaelispor ve İskenderunspor bir öne çıkarken, bu üçlüyü TECO Karacabey Belediyespor, 1461 Trabzon FK ve Ankara Demirspor takımları oldukça yakından takip ediyor.

Grubun lideri Bucaspor 1928, 10 galibiyet 5 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 35 puanda. Kocaelispor da yine 10 galibiyet 5 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 35 puan topladı ancak averajla ikinci sırada yer alıyor. Temsilcimiz İskenderunspor ise 10 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 34 puanda ve zirveyi yakın takibini sürdürüyor.

Turuncu-Mavili ekibimiz, bu hafta sonu zorlu bir maça çıkacak, Bu haftaki rakibimiz Sarıyer. İstanbul ekibi 3 galibiyet 8 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 17 puan toplayarak 13. sırada bulunuyor.

Lider Bucaspor 1928, bu hafta sahasında Bitexen Vanspor’u ağırlayacak. Kocaelispor ise yine sahasında Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek.

Kırmızı Grupta 17. Hafta Karşılaşmaları

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta bu hafta sonu oynanacak maçlar ise şöyle olacak; Bucaspor 1928-Vanspor FK, Serik Belediyespor-Diyarbekirspor, Kocaelispor-Etimesgut Belediyespor, Sarıyer-İskenderunspor AŞ, Ankara Demirspor-GMG Kastamonuspor, Fethiyespor-Kırklarelispor, Balıkesirspor-Adıyaman FK, Pazarspor-1461 Trabzon FK, Uşakspor A.Ş.-Zonguldak Kömürspor, Kırşehir Futbol SK-Karacabey Belediyespor.

Öte yandan, Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor’da bir ayrılık yaşandı. Temsilcimiz, Yasin Yener ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Ayrılışla ilgili kulüpten yapılan açıklamaya göre; “Futbolcumuz Yasin Yener ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetleri nedeniyle Yasin Yener’e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here