KOBİ’ler Finans Olanakları ve Destekler Hakkında Bilgilendirilecek

0
104

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere (KOBİ) ve Girişimcilere sağlanan destekler ve finans olanakları sunan kurum ve kuruluşların yetkilileri İskenderun’da KOBİ’lerle bululaşacak.

TOSYÖV, KOSGEB, Kredi Garanti Fonu A.Ş., İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ve DenizBank, Bilkent Cyberpark, LOGO Yazılım ve KOBİ Efor Çözüm Ortaklığında “KOBİ’lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları” konulu toplantı 21 Kasım 2018 Çarşamba günü İTSO’da gerçekleştirilecek.

Bölge ekonomisine değer katan KOBİ’ler, “KOBİ’lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları” konulu toplantıda bir araya gelerek Türkiye ekonomisinin gelecek vizyonuna imza atmaya hazırlanıyor.

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı (TOSYÖV), tarafından düzenlenen toplantı, bölge KOBİ’leri ve Girişimcileri buluşturacak. 21 Kasım 2018 Çarşamba günü (yarın) 13.30-17.30 saatleri arasında, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilecek toplantı ile Türk ekonomisinin can damarı olan KOBİ’lerin, kendilerine sağlanan destekler ve finans olanakları konusunda bilgilendirilmesi hedefleniyor. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here