Kısa Kısa Spor Haberleri

0
135

İskenderunlu Güney Kanat Cizrespor’da Sportif Direktör

Akdeniz bölgesinde yetişen ve daha sonra başarısı ülke geneline yayılan genç sportif direktörlerinden Güney Kanat’ın 2019-2020 sezonunda Cizrespor’da sportif direktör olması spor camiasında sevinç ile karşılandı. Kastamonuspor’da sportif görevinde bulunduğunda takımının play-off oynamasında büyük rol oynayan Güney Kanat, tecrübesi ve geniş oyuncu bilgisine sahip olmasından dolayı, yeni sezon öncesi bazı takımlardan teklifler alıyordu. Güney Kanat, tercihini Cizrespor’dan yana kullandı. Güney Kanat’a görevinde başarılar diliyoruz.

Teknik Direktör Halis Özipek Nizip Spor İle Anlaştı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta mücadele eden Nizipspor, Teknik Direktör olarak bölgemizin deneyimli spor adamlarından Halis Özipek ile anlaştı. Nizipspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yılmaz; “Takımımızın Teknik Direktörlüğüne Halis Özipek’i getirdik. Nizipspor Camiasına hayırlı olsun” dedi. Aralarında İskenderunspor, Anamur Belediyespor ile Karaağaçspor’un da bulunduğu çok sayıdaki takımları çalıştıran Halis Özipek, yeni takımı Nizipspor ile çalışmalara başlayacak.

Turuncu-Mavililerden Taşkır Ailesine Taziye Ziyareti

İskenderunspor’un kurucuları arasında yer alan ve spor camiası tarafından “Ütücü Mahmut” olarak bilinen Mahmut Taşkır vefat etti. Taşkır’ın cenazesi Övündük Mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi. Turuncu-Mavi bayraklar donatılan Merhum Mahmut Taşkır’ın naşı omuzlarda taşınırken, ani vefatı spor kamuoyunda büyük üzüntü yarattı. Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor’un teknik heyet ve futbolcuları, vefat eden İskenderunspor’un kurucularından ve taraftarlar önderi Mahmut Taşkır’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here