Kırıkhanspor’da Gönüller Alınacak!

0
81

kırıkhanspor3TFF 3. Lig temsilcimiz Kırıkhanspor’un yeni yönetimi önemli bir karara imza attı ve bugüne kadar Kırıkhanspor’a katkı sağlayan, bugünlere gelmesine vesile olan tüm yöneticilere birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Yeni yönetim, başta eski başkan Mete İçcan olmak üzere tüm sporseverleri bizzat ziyaret ederek, gönüllerini alacak. Kırıkhanspor’da başkanlık yaptığı bir süreçte başarıdan başarıya koşan ve Türkiye Kupası’nda ilk 16’ya kalarak takım adının tüm Türkiye’ye duyurulmasında büyük emeği geçen Mete İçcan ve 50’ye yakın kişinin son genel kurulda oy kullanma hakkı bulunmamıştı.

Bu onur kırıcı durumdan rahatsız olan Kırıkhanspor yönetimi efsane başkanın gönlünü almak için harekete geçerek, İçcan’dan sonra yıllarca Kırıkhanspor’a gönül vermiş tüm isimleri de ziyaret edecek ve onları stada davet edecekler.

Kırıkhanspor yönetim kurulu, yine tesislerin uygun bölümünde duvar albümü oluşturmaya karar verdi. Öncelikle, bugüne kadar Kırıkhanspor’da başkanlık yapan tüm isimlerin resimleri sırayla duvara asılacak. Bunun yanı sıra eski dönemlere ait resimlerde tesislerin duvarlarını süsleyecek. Böylece mazide kalan birçok kişinin camiada yaşatılması hedefleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here