Kırıkhanspor, Mut İdman Yurdu Belediyespor’u 3 Golle Uğurladı

0
187

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Mut İdman Yurdu Belediyespor’u konuk etti. Yaptığı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor, güçlü rakibini 3-1 mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle başladı.

Kırıkhanspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 21’e yükseltirken, haftayı mağlubiyetle kapatan Mut İdman Yurdu Belediyespor da 24 puanda kaldı.

Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Öztürk ile birlikte karşılaşmayı izleyen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Çağlar, elde ettikleri başarıdan dolayı teknik heyet ve futbolcuları da kutlarken, verdikleri yoğun destekten dolayı taraftarlara da teşekkür etti.

Transfer Edilen Futbolcuların İsimleri Açıklandı

Başkan Hüseyin Çağlar ayrıca, Kaleci Tayfun Bekir Yıldırımhan, Ömer Akçal, Mahmut Dalgıç, Ulaşcan Özdemir, Suat Beliktaş, Burak Tolun, Mehmet Ünal, Serbay Keskin, Mehmet Aktaş ile Can Özgür’ü sezon arasında renklerine bağladıklarını söylerken, gerekli görülmesi halinde transfere devam edeceklerini da kaydetti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here