Kırıkhan, Ayvalıkgücü Maçına Sıkı Hazırlanıyor

0
269

kırıkhanspor16Ligin ikinci yarısının başlaması ile iyi bir çıkış yakalayan Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor, bu başarılı grafiğini hafta sonu Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında da sürdürmek istiyor.

Ligin ilk devresinde kötü günler geçiren Kırıkhanspor, oynadığı 17 karşılaşmadan topladığı 13 puan ile 15. sırada tamamlayabildi. Lige verilen arayı iyi bir şekilde değerlendiren ve takımdaki eksikliklerim gideren yönetim ve teknik heyet, ikinci yarıya yepyeni sahada iyi mücadele eden bir takım oluşturdu.

İkinci yarıda oynadığı beş karşılaşmada 13 puan toplayan Kırıkhanspor, ligde 12. sıraya kadar yükseldi. Düşme hattından her geçen hafta biraz daha uzaklaşan temsilcimiz Kırıkhanspor, bu hafta sonu depalsmanda karşılaşacağı Ayvalıkgücü Belediyespor, maçı hazırlıklarını sürüyor. İkinci yarıda yakaladığı başarılı grafiği devam ettirmek isteyen Sarı-Lacivertliler, kendi tesislerinde günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürürken futbolcuların antrenmanda hırslı ve dinamik olmaları teknik heyeti sevindiriyor.

Temsilcimiz Kırıkhanspor, Balıkesir temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor ile Pazar günü Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumunda saat 13.30’da karşılaşacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here