Kimyon; “Kentin Haklarına Sahip Çıkacağız!”

0
98

ercüment kimyon4Halkların Demokratik Partisi (HDP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Ercüment Kimyon, seçim çalışmaları çerçevesinde dün Ortodoks Cemaati Vakfını ziyaret etti. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Belediye Başkan Adayı Kimyon seçimlerde kendisine destek isterken, belediye başkanlığını kazanması halinde kentin haklarına sahip çıkacağını belirtti.

Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinin çok amaçlı salonunda Ortodoks cemaat üyeleri ile görüşen HDP Belediye Başkan Adayı Ercüment Kimyon burada, Vakıf Başkanı Can Teymur, Ruhani Lider Dimitri Yıldırım ve cemaatle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vakıf Başkanı Teymur, tüm belediye başkan adaylarına başarılar dileyerek; “Sizin gibi dirayetli ve deneyimli insanların yönetimde yer alması gerekir” dedi.

Yıllardır sol görüşlü farklı siyasi partilerde çeşitli görevler üstlendiğini söyleyen Ercüment Kimyon ise; “Seçim çalışmalarımızda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde önemli olan sadece dernek yönetimi değil, üyeleri ile de bir araya gelmektir. Kısaca vatandaşa ulaşmaktır. Sizler buna vesile olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

ercüment kimyon5

5 Yılda Bir Değil Her Zaman Hesap Vereceğiz!

Kendini kısaca tanıtan Kimyon; “Ben merkezden atanmayan tek kişiyim! Diğer partiler gibi halkın görüşleri alınmadan değil, onların görüşleri dikkate alınarak aday gösterildim. Bizler göreve geldiğimizde 5 yılda bir değil, her zaman hesap veren olacağız. Mahalle komiteleri kurup, oraya yapılacak projeleri o komite belirledikten sonra projeler hayat bulacaktır.

Bizler kentin ihtiyacına göre hizmet üreteceğiz ve bunu yaparken de halkın görüşlerini mutlaka alacağız. Bugüne kadar üstlendiğim görevlerde halkın hakkını korumak ve kollamak adına mücadele ettim. Bundan sonra da belediye başkanı olarak bunu devam ettirmeyi düşünüyorum. Her kim hukuku kötü kullanıyor ise onları dinlemeyip, halka gidip o çitleri yıkarız” diyerek, kentin haklarına sahip çıkacağının altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here