Kiev’de Ülkemizi Temsil Edecek Kuaförler İskenderun’da!

0
260

İskenderunlu Kuaför Gökhan Hamarat, Eurocup Turkey Başkanı Oldu

İskenderun tanınmış başarılı bayan kuaförlerinden Gökhan Hamarat, Uluslararası Yarışma Konfederasyonu Eurasıa Cup Of Hairdesing Art tarafından, Eurocup Turkey Başkanı seçildi.

Başkan seçilmesi ve 14-15 Nisan tarihlerinde Ukrayna’nın başkenti Kiev’de 17’ncisi düzenlenecek olan CRİSTAL ANGEL Uluslararası Saç Yarışması ile ilgili bilgiler aktarmak üzere basın mensuplarıyla bir araya gelen Gökhan Hamarat, yarışmaya jüri olarak davet edildiğini ifade etti.

Eurocup Turkey olarak Türk bayrağını dalgalandırmaya gideceklerini ve kupalarla döneceklerini ifade eden Hamarat, ülkemizin farklı bölgelerinden gelen ve yarışmaya katılacak olan kuaförleri de basına tanıttı.

Basın mensuplarının da desteğini isteyen Hamarat; “Değerli basın mensupları, Gökhan Hamarat olarak, bu sene Uluslararası Yarışma Konfederasyonu Eurasıa Cup Of Hairdesing Art tarafından, önceki yıllarda aldığım uluslararası dereceler göz önünde bulundurularak Eurocup Turkey Başkanı seçilmiş bulunmaktayım.

Yönetim kurulum ve Başkan yardımcılarım Türkiye’nin en sanatkar ustalarından İstanbul’dan Kadir Alkan ve Tarık Yalçıntepe, Eskişehir’den Tuncay Gitgör, Isparta’dan Osman Balcı ülkemizde kuaförlük dalında başarısını kanıtlamış isimlerdir.

Bizler kuaförlüğe yön vermeye kendimizi adamış bulunmaktayız. Bu yıl 14-15 Nisan tarihlerinde Ukrayna’nın başkenti Kiev’de 17’ncisi düzenlenecek olan CRİSTAL ANGEL Uluslararası Saç Yarışmasına ben JÜRİ olarak davet edildim. Ayrıca Türkiye’nin her yerinden en yetenekli 30 ustamızla bireysel ve ülkeler arası yarışmalara katılacağız.

Eurocup Turkey olarak Türk bayrağını dalgalandırmaya gidiyoruz. İnşallah kupalarımızla beraber geri döneceğiz. Desteklerinizi bizden esirgemeyin” şeklinde konuştu.

Basın toplantısına katılan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da, Hamarat ve ekibine başarılar dilerken, kentimiz ve ülkemizin yurt dışında tanıtımını sağlayacak her türlü çalışma ve projeye destek vereceklerini vurguladı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here