Keskin, “Bulutların Üstünde Benim Okulum” Projesini Anlattı

0
124

iskenderun gençlik merkez1İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Bulutların Üstünde Benim Okulum” adlı projeleri hakkında bilgi vererek, kardeş okul ilan ettikleri Belen’de bulunan Atik İlkokuluna gerçekleştirmeyi düşündükleri çalışmaları anlattı.

Spor Bakanlığının “Gençlerin İyilik Ağacı” proje ağı kapsamında kendilerinin de hayata geçirmiş oldukları “Bulutların Üstünde Benim Okulum” adlı proje ile ilgili bilgi veren İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Keskin; “Bu proje kapsamında Belen ilçemizde bulunan Atik İlkokulumuzu kardeş okul ilan ettik. Tek sınıftan oluşan kardeş okulumuzda bulunan bugünün küçükleri yarının büyükleri olan öğrencilerimizin daha güzel bir ortamda eğitim almaları için Gençlik Merkezi olarak neler yapılabileceğini araştırdık ve bu yönde çalışmalara başladık.

iskenderun gençlik merkez2

Bakanlığımızın desteği ile orada bulunan öğrencilerimizi İskenderun’a getirterek, onlara unutulmaz bir gün geçirmelerini sağladık. Fakat geçtiğimiz günlerde babasının cinnet geçirmesi sonunda o güzide okulumuzda en çok ilgilendiğimiz öğrencilerimizden İrem’in öldürülmesi bizi derinden üzdü. Masmavi gözleri ile bize bakan İrem’e ‘Bulutların üstündeki Gökyüzü’ derdik.

Atik İlkokuluna yardım etmek anlamlıydı fakat İrem’in ölümünden sonra yardım etmek daha başka bir anlam kazandı. Bundan sonra İrem ve arkadaşları Atik İlkokuluna yardımlarımız sürecektir. Şuanda okulumuza çok amaçlı spor alanları yapmak için girişimlere başladık” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here