Kaymakam Yönden Yarın İskenderunlulara Veda Edecek

0
32

İskenderun’da yaklaşık 4 yıl görev ifa etmesinin akabinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle, ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun emirleriyle; İstanbul / Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakam İskender Yönden, görülen lüzum üzerine görev devrini ivedilikle gerçekleştirerek, 20 Mayıs 2022 tarihi itibariyle İlçemizdeki görevinden ayrılmış, veda ziyareti gerçekleştiremeden 23 Mayıs 2022 tarihinden itibaren de Gaziosmanpaşa Kaymakamı olarak yeni görevine başlamış idi.

Bu doğrultuda, Kaymakam İskender Yönden’in teşrifleriyle, 27 Mayıs 2022 Cuma günü (Yarın) saat: 17.00’da İskenderun Kaymakamlığı’nın Avlusunda uğurlama töreni tertip edildi.

Veda törenine tüm İskenderunluları davet eden Kaymakam Yönden; “Kıymetli gönül dostlarım; Tarihsel gelişimi boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan barış ve hoşgörü kenti İskenderun’da yaklaşık 4 yıl görev ifa ettikten sonra tarih ve kültür kenti Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atandığım malumunuzdur. Bu manada güzide kent İskenderun’a ve siz kıymetli gönül dostlarıma ayrı ayrı veda ziyaretlerinde bulunmak istesemde; hızla gelişen görev devri nedeniyle bu ziyaretlerimi gerçekleştiremedim… 27 Mayıs 2022 Cuma Günü Saat: 17.00’de İskenderun Kaymakamlığı Avlusunda tertip edilen veda töreni vesilesiyle siz kıymetli gönül dostlarıma ve İskenderun ahaline arz-ı veda edeceğim. Teşrifleriniz duygu yükümü hafifleteceği gibi şahsımı mutlu edecektir” şeklinde mesaj yayınladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here