Kaymakam Yönden, Oda Başkanı Şahinoğlu ile Esnafın Sorunlarını Konuştu

0
57

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Lokantacılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretinde Kaymakam Yönden’e İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter de eşlik etti.

Ziyarette ağırlıklı olarak Covid-19 pandemi sürecinde esnafın yaşadığı sorunlar, bu süreçte özellikle lokantalar ve restoranlara getirilen kısıtlamaların sonlandırılması veya esnek hale getirilmesi ile hafta sonu tatillerin kaldırılması gündeme geldi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, esnafın haklı talepleri olduğunu ve pandemi sürecinde yaşadıkları sorunları ve sıkıntıları çok iyi bildiklerini belirterek, bu konular ile ilgili hükümet nezdinde çalışmalar yapıldığını vurguladı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da; “Gerek üyelerimiz gerekse esnaflarımızın bu zorlu süreci atlatmaları ve sorunlarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize ve ilgili mercilere bildirdik. Biraz daha sabırlı olmalıyız el birliği ile bu zorlu süreci aşacağımıza inanıyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İskenderun Lokantacılar Pastacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu ise ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek; “Esnaflar olarak çok zor durumdayız. Bu zorlu sürecin ve kısıtlamaların bir an önce bitmesini diliyoruz ve bu konuda sizlerden destek bekliyoruz. Her zaman yanımızda olan Sayın Kaymakamımız İskender Yönden ve İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetimine de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ile birlikte esnaf ziyaretlerinde de bulunarak, sorunları dinlediler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here