Kaymakam Su Karne Dağıttı

0
113

Sömestr Tatiline Girilirken İskenderun’daki Tören Gazi İlköğretim Okulunda Gerçekleştirildi

Yarıyıl Tatilinin başlaması nedeniyle İskenderun Gazi İlköğretim Okulunda bir tören düzenlendi. Törene katılan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle öğrencilere karne dağıttı.

Gazi İlköğretim Okulundaki törene Kaymakam Su’nun yanı sıra İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Emin Dönmezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Okul Müdürü Ali Koç, veliler ve öğrenciler Şerif katıldı.

Törende, öğrencilere başarılı olmaları için çok çalışmalarını tavsiye eden Kaymakam Su; “Takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri kutluyorum. Karnesinde zayıf olan çocuklarımız da üzülmesin, bu tatili iyi değerlendirsinler. Eğer çok çalışırlarsa onlar da arkadaşları gibi başarı belgesi alırlar. Onun için herkesin derslerine iyi çalışıp ailesine, toplumuna ve vatanına faydalı birer fert olmasını temenni ederim” dedi.

Daha sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu ise İskenderun’da kaliteli bir eğitim ve öğretim verildiğini belirterek, öğrencilerin tatilini iyi bir şekilde geçirmesini istedi.

Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Ali Koç ise okulda ellerinden geldiğince her öğrenci ile ilgilendikleri belirterek amaçlarının ülkesini ve milletini seven başarılı eğitimli bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Su, Belediye Başkan Yardımcısı Dönmezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu, daha sonra öğrencilere karne, başarı ve takdir belgeleri ile hediyelerini verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here