Kaymakam Soytürk’ten DTO’ya Ziyaret

0
144

Geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri olağan kongreyle yeni yönetimini belirleyen İMEAK Deniz Ticaret Odası yeni yönetimi, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü ağırladı.

Kaymakam Recep Soytürk, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suphi Şaşati, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener tarafından karşılandı.

DTO Yönetimine gerçekleştirdiği ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Kaymakam Recep Soytürk; “Seçimlerinizin ardından yeni yönetiminiz hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra hep birlikte güzel çalışmalar yaparak,  ülkemize, şehrimize katkıda bulunmayı temenni ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ise; “Göreve gelen yeni yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte gayretli bir çalışma içinde olacağımızı umut ediyorum. Bizlerde İskenderun’umuza neler yapabiliriz, neler kazandırabiliriz gibi çalışmalar yaparak yararlı olmak için elimizden geleni yapacağız. Odamıza gerçekleştirdiğiz nezaket ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here