Kaymakam İskender Yönden; “Geçmiş Olsun İskenderun”

0
147

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden; “Geçmiş Olsun İskenderun”

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, geçtiğimiz gün deniz alayında yaşanan feci kazada hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Kaymakam Yönden yaptığı açıklamada; “2 Nisan 2020 Perşembe günü İlçemiz Deniz Er Eğitim Alayı mevkiindeki karayolu üzerinde freni patlayan bir TIR’ın kontrolünü kaybederek önündeki araçlara çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasını derin bir teessürle öğrendik.

Elim trafik kazası sonucu ebediyete intikal eden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ederken, kederli aileleri ve tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Tedavi altına alınan yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar niyaz eder, tüm İskenderun’a geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz; “Başımız Sağolsun”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da yayınladığı başsağlığı ve geçmiş olsun mesajında şu ifadelere yer verdi; “İskenderun Deniz Alayı mevkiinde meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Bizleri derinden üzen bu acı trafik kazasında yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Başımız Sağ olsun.”(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here