Kaymakam Aydın’dan Fırat’a Veda Ziyareti

0
249

Belen Kaymakamı iken Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı’na atanan Abdulaziz Aydın, veda ziyaretlerinde bulundu.

Veda ziyaretleri kapsamında İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’ı ziyaret eden Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Abdulaziz Aydın, Belen Kaymakamlığı görevi süresince desteklerini esirgemeyen Fırat’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Uğur Fırat da, buradaki görev süresi boyunca kentimize vermiş olduğu güven ve dostane yaklaşımlarından ötürü Aydın’a teşekkür ederek; “Vefa, düşman bile olsa verdiği sözden dönmemektir. Vefalı insan, dost-düşman herkesin güven ve emniyet duyduğu kimsedir. Onun karakterinde yalancılık, döneklik ve kalleşliğin izine rastlanmaz. Hatay her zaman mülki amirler konusunda şanslı olmuştur. Ahde vefayı bilen, dost canlısı, mert ve doğru insanlarla karşılaşmıştır. Bu insanlardan biride yıllarca Belen ilçemizde Kaymakam olarak görev yapan çok sevdiğim dostum, kardeşim, iyi bir şehir emini olan Sayın Abdülaziz Aydın’dır.

Sayın kaymakamımız Ankara Göç idaresi daire başkanlığına atanarak aramızdan ayrılmıştır. Yaptığı görev süresi boyunca kimseyi kırmayıp her zaman esnafın, halkın sivil toplum örgütlerinin yanında olmuştur. Şahsım olarak buradaki görev süresi boyunca kentimize ve bizlere vermiş olduğu güven ve dostane yaklaşımlarından ötürü teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here