Karayılan Bld.spor, Odabaşı Deplasmanında 5 Gol Buldu

0
114

karayılan bldspor1Hatay Amatör Küme Süper Liginde lider Karayılan Belediyespor,  deplasmanda karşılaştığı Odabaşı Belediyespor’u 5-0’lık skorla yendi. Karayılan ekibi, namaglûp olarak onuncu haftayı da geride bıraktı.

Odabaşı Belediyespor, Antakya Nazım Koka sahasında İskenderun Karayılan Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasına konuk ekip Fatih’in kaydettiği iki gol sığdırarak soyunma odasına 2 farklı skorla girdi. Maçın ikinci yarısında da atak olan ve gol pozisyonları bulan konuk Karayılan Belediyespor, Şahin, Zehni ve Tolga ile 3 gol daha buldu maç 5-0’ıik farklı bir skorla noktalandı.

Hatay Amatör Küme Süper Liginde onuncu haftayı da namaglûp geçtiklerine değinen Teknik Sorumlu Halit Ersoy; “Biz hedefimize doğru emin adımlarla yol alıyoruz. On haftadır futbolcularım sahada verdiğimiz taktikleri, kendi bilgi becerilerini de katarak başarıyla uyguluyor. Her maçımız gollü galibiyetle sonuçlanıyor. Bu bizim oyun disiplinimizi, oyuncularımın konsantrasyonunu etkilemiyor. Onları kutluyorum” dedi. On haftada on galibiyetle 30 puan topladıklarını vurgulayan Ersoy, rakip kaleye 41 attıklarını, kendi kalelerinde ise 6 gol gördüklerini, maç başına 4 gol ortalaması ile oynadıklarını sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here