Karayılan Belediye Başkanı Yurtman’dan İTSO’ya Ziyaret

0
199

itso-karayılanKarayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’na nezaket ziyaretinde bulundu. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı ile sohbet ortamında görüşen Yurtman, İskenderun’da hizmet noktasında önemli bir göreve talip olduğunu ve partisinden Belediye Başkan aday adayı olduğunu söyledi.

Karayılan Belediye Başkanı Yurtman ziyarette yaptığı konuşmasında; “Kısmet olursa biz de İskenderun Belediyesine talibiz. Bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir yasası ile İskenderun maalesef küçültüldü ama istişareler ile bu şehrin büyütülmesi, geliştirilmesi noktasında hep birlikte hareket ederek bu güzide kentimizi daha da modern bir hale getirebiliriz” dedi.

İskenderun’a çok daha büyük hizmetler yapılabileceğine vurgu yapan Karayılan Belediye Başkanı Yurtman konuşmasında İskenderun’a yapılabilecek hizmetlere de değinerek; “İskenderun hepimizin gözünde çok önemli bir şehir. Ancak İskenderun şu anki yapısı itibari ile içimizi acıtıyor. Bizler de bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve projelerimizi halkımıza anlatıyoruz” diye konuştu

Yerel yönetimlerin iktidar partisi ile birlikte olması gerekmediğinin altını çizen Başkan Yurtman; “Sanayimizdeki ve bölgemizdeki gelişme hızına yerel yönetim ve merkezi yönetimlerle iyi ilişkiler kurarak hizmetler gelebilir. Yerel yönetimlerin iktidar ile aynı partiden olması gerekmiyor. Önemli olan hizmetlerin getirilmesi noktasında çaba sarf etmektir. İskenderun tepelerini sahil evler gibi plazalar şekline getirirsek bu dar alanların bile bizlere çok şey katacağına inanıyoruz. İskenderun için önemli proje ve çalışmalarımız var. Bu projeleri zaman içerisinde halkımıza anlatmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, Başkan Yurtman’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here