Karaağaçspor’un ‘Başarılı’ İsimleri!

0
74

Karaağaçspor’un Türk Futboluna başarılı nesiller yetiştirmesinde büyük katkıları bulunan spor adamı Münir Aşkar, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aşkar yaptığı açıklamada, Karaağaçspor’da Teknik Heyet ekibine getirilen değerli hocaların çok kısa bir süre içinde önemli teklifler alarak, üst liglerde görev aldıklarına işaret ederek; “Karaağaçspor’da Teknik Heyet ekibine getirilen değerli hocalarımız Bekir Arpacı, Emir Altun ve Emre Altun kısa bir süre içinde önemli teklifler alarak, üst liglerde görev almışlardır. Hocalarımızın bu başarıları, çalışkanlıklarının, girişimciliklerinin, göstermiş oldukları emek ve görevlerini layığı ile yapmalarının bir göstergesidir. Bizlere ancak başarı ve tebrik etmek düşüyor.

Emir Altun ve Emre Altun kardeşlerime takımımızın başarısı için vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. İhtiyaç duyduğumuz anda fedakârlıklarıyla takımımızın yardımına koşan Emir ve Emre kardeşlerime, kendi şahsım adıma bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here