Karaağaçspor Şampiyon

0
93

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-15) Gençler Kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan Karaağaçspor, ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Turuncu-Beyazlı ekip Karaağaçspor, Madenboyu Sahasında yapılan son karşılaşmada Kırıkhan Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek, şampiyonluğa uzandı.

Karaağaçspor (U-15) takımı, play-off karşılaşmaları sonucunda grubu 7 puan ile bitirerek lider tamamladı. Hatay ilini temsil etmeye hak kazanan diğer takım olan Reyhanlı Belediyespor’da ligi 6 puan ile tamamladı.

Karaağaçspor Yönetiminden Kutlama

(U-15) Gençler Kategorisinde elde edilen şampiyonluğun ardından Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada; “Karaağaçspor olarak, acısıyla, tatlısıyla, kazasız, belasız çok güzel bir lig maratonu geçirdik ve kulüpler arası kıyasıya bir mücadele oldu. Sonuçta Hatay’dan iki takım Türkiye Şampiyonasına gitmek için kak kazandı. Bu maratonda şampiyon olan Karaağaçspor ile Reyhanlı Belediyespor’u tebrik ediyor ve başarılarından dolayı kutluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here