Kapsamlı Asfalt Çalışması Sürüyor

0
64

kapsamlı asfalt1İskenderun’da kapsamlı asfalt çalışması Tayfur Sökmen Bulvarı’nda aralıksız sürüyor. Şehir merkezindeki Tayfur Sökmen Bulvarı’nda kapsamlı asfalt çalışması akşam saatlerinde de devam etti. Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu’ndan bilgi alan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, vatandaşlar ve esnafla da sohbet etti.

Altyapı çalışmasının önemine değinen Belediye Başkanı Civelek, içmesuyu şebekesi, doğalgaz, elektrik şebekesi, drenaj kanalı yapımının eşgüdüm içerisinde gerçekleştirildiğini, asfalt çalışmasının da aralıksız sürdüğünü söyledi.

kapsamlı asfalt2

Yeni içme suyu şebekesiyle su motorlarına ihtiyaç duymadan, suyun üst katlara kendi basıncıyla çıkacağını, bunun büyük bir enerji tasarrufu sağlayacağını anlatan Belediye Başkanı Civelek; “Aslantaş barajından üç- dört ay sonra su bağlandığında halkımız gönül rahatlığıyla musluktan içebileceği suya kavuşmuş olacak” diye konuştu.

Asfalt çalışması devam ederken, ulaşımın aksamaması için İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerekli tedbirler alındı.

İskenderun Belediyesi tarafından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, asfalt yama ve asfalt kaplama çalışması kapsamında Raif Paşa Caddesinde asfalt kaplama çalışması da devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here