Kamyonlar Artık Her Saat Şehir Merkezine Giremeyecek

0
92

ilçe trafik kurulu1İlçe Trafik Komisyonu, Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit başkanlığında bir araya gelerek, ilçemizin trafik düzeni ile ilgili bazı konular değerlendirildi.

Toplantıya, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Arlı, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Mustafa Bağ, Trafik Tescil ve Denetleme Komiser Yardımcısı Murat Küçük, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Özgün Bilge, Trafik Tim Komutanı Başçavuş Aydın Pişkin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Şube Başkanı Erol Akın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Düzen katıldı.

Kaymakamı Hasan Özyiğit, ilçemizde trafik düzenini sağlayan unsurları tek tek gözden geçirdikten sonra, gündemdeki konular ve ilçemizin çeşitli trafik sorunları değerlendirilerek karara bağlandı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçemiz de trafik tedbirleri açısından önem arz eden “Kamyonların Giriş-Çıkışı” ile ilgili hususlarda yeni bir düzenleme getirilerek; fatura ve irsaliyesi mevcut kamyon ile çekicilerin İlçe merkezine 09:00/11:00, 19:00/07:00 saatleri arasında girerek dağıtım yapabileceği, Trafiğin yoğunlaştığı diğer saat dilimlerinde ise kamyon ve çekici girişinin kesinlikle yasaklanacağı, Mobese merkezinden de takip edilmek suretiyle saat kısıtlamalarına uymayan araçların tespit edilerek anında müdahale edileceği ve cezai işlem uygulanacağı kararlaştırıldı.

İlçe Trafik Komisyonu tarafından alınan kararlar, İl Trafik Komisyonuna gönderilirken, İl Trafik Komisyonunca onaylamasına müteakip uygulamaya geçeceği bildirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here