Kamu Yararını Gözetmeye ve Gece-Gündüz Çalışmaya Devam Edeceğiz

0
26

miyeti Başkanı Rızkullah TERBİYELİ 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler” Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Terbiyeli mesajında şunları ifade etti;

“Demokrasimizin temel yapı taşlarından olan Basın Mensupları, fedakârca hareket ederek, kamuoyunu her zaman doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirmekte, olayları tarafsız bir şekilde halkımıza aktararak, vatandaşlarımızın en doğal hakları olan, zamanında, doğru ve eksiksiz bilgiyi sağlamaktadırlar. Gazetecilerimiz aynı zamanda, toplumdan gelen istekleri yansıtarak, kamuoyu duyarlılığının artmasını sağlayan, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili temsilcileri konumundadırlar.

Yaşanan tüm gelişmeleri haberleştirerek kamuoyunun bilgilenmesine ışık tutan basın mensuplarımız, yaptıkları haberlerde doğruluk ve tarafsızlık ilkelerine bağlı kalmaları son derece önem arz etmektedir.

10 Ocak “Çalışan Gazeteciler” Günü vesilesiyle emek harcayan ve görevi başındaki tüm değerli basın mensuplarımızın bu anlamlı gününü şahsım ve yönetim kurulum adına kutlar, görevlerini zor koşullarda, fedakârca yerine getirirken hayatlarını kaybeden basın mensuplarımıza da Allah’tan rahmet dilerim.

Şartlar ne kadar zorlu olsa da Demokrasinin ve Cumhuriyetimizin yanında saf tutmaya, millet için yazmaya, kamu yararını gözetmeye ve gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here