Kadına Şiddetle Mücadele Toplantısı

0
30

İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında, ilgili kurum ve kuruluşlarımızın amirleri ve STK Temsilcileri katılımıyla “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı” icra edildi.

Tüm Türkiye ile eşgüdümlü olarak gerçekleşen videokonferans ortamındaki toplantıya; İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden’in yanı sıra Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Baro Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Kıdemli Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü V. Mehmet Altunal,İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Yüksel, KADEM Hatay Şubesi Başkanı Selma Tunç ve Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şubesi Başkanı Ayla Özbek katıldı.

Söz konusu toplantıda; ‘Aile İçi Şiddet, Kadına Şiddet, Ayrımcılık ve İstismar’ ele alınmış olup, KADES uygulamasına değinilmesinin yanı sıra şiddet ve istismar suçlarına yönelik genel bir değerlendirme yapıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here