Kadına Şiddete Hayır!

0
53

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında, İskenderun Belediye Başkanlığı ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ve koordinasyonuyla ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’ kapsamında özel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Kent genelinde icra edilen programa; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Kıdemli Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, Emniyet Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü’nün personelleri katıldı.

Program kapsamında; Kentin çeşitli yerlerinde hanımefendilere karanfil takdim edilerek, Aile İçi Şiddet, Kadına Şiddet, Ayrımcılık ve İstismar konularına bir kez daha dikkat çekilmiş olup, bu manada kadınlarımızın toplumsal yaşamımızın yanı sıra devlet / millet yapımızın odağında yer aldığına ilişkin farkındalık yaratılması sağlandı.

Kaymakam Yönden ‘25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü’ çerçevesinde hanımefendilere çiçek takdim etmesini takiben beyefendilere de karanfil takdim ederek, günün anlam ve önemine başka bir açıdan farkındalık oluşturdu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here