Kaçakçılığın Yol Açtığı Olumsuzluklar Masaya Yatırılıyor

0
40

Kaçakçılık ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı Yapıldı!

III. Kaçakçılık ile Mücadele Koordinasyon Toplantısında, ilimizde kaçakçılıkla mücadele konusunda yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, 2.Hudut Alayı ve Garnizon Komutanı P.Kurmay Alb. Hasan Polat, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli ve Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Binbaşı Özden Dürüst ile diğer yetkililer katıldı.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, konu ile ilgili olarak daha önce yapılan toplantılar ve çalışmalar ışığında, kaçakçılıkla mücadelede bir yol haritası oluşturduklarını hatırlatarak; “Kaçakçılığın yol açtığı; vergi kaybı, sosyal ve ahlaki dokuda tahribat ve diğer olumsuz durumların ortaya çıkmaması açısından ilimiz genelinde bir yol haritası oluşturulmasına yönelik çalışmalar yapmıştık. Bugün bu konuyu ilgili taraflarla birlikte değerlendireceğiz. Ayrıca; II. Kaçakçılık ile Mücadele Koordinasyon Toplantısı ve alınan kararlar, alınan kararlar doğrultusunda yapılan çalışmalar, kaçakçılık olayları 2011-2012 yılları istatistikî verileri, eylem planının onaylanması gibi konular da değerlendirilecek. Toplantının ilimiz açısından yararlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra, sunum eşliğinde konu ayrıntılı olarak masaya yatırılarak fikir alışverişinde bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here