Kabotaj Bayramında Ata’nın Huzuruna Çelenk Sunuldu!

0
62

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 96’cı yıldönümü İskenderun’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler çerçevesinde Atatürk Anıtına da çelenk sunuldu. Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen Çelenk Sunma törenine katıldı.

1 Temmuz 2022 Cuma günü saat: 10.00’da İskenderun Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törende; İskenderun Bölge Liman Başkanı Hüseyin Demir ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener tarafından Ata’mızın manevi huzuruna çelenk sunulmasının akabinde Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti adına canlarını feda ederek şehadete irtihal eden tüm aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunularak, istiklal marşımız eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi.

İskenderun Bölge Liman Başkanı Hüseyin Demir tarafından günün anlam ve önemine yönelik yapılan konuşmada; Denizcilik sektöründeki değişim ve gelişmeler ile liman sahamızdaki deniz ticaretinin önemine bir kez daha dikkat çekildi.

Söz konusu törene; Kaymakam Dr. Polat Kara’nın yanı sıra Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İSTE Rektör Vekili Prof. Dr. Meltem Eken, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İskenderun Bölge Liman Başkanı Hüseyin Demir, Kurum Müdürleri, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu ve Meclis Başkanı Adnan Yener ile yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here