Jehan Barbur, Misafir Odası’nda

0
529

Türkiye’nin en başarılı ses sanatçılarından olan İskenderunlu Jehan Barbur, bugün Kadıköy’de sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Jehan Barbur, Kadıköy’deki Mecra’da düzenlenen ‘Misafir Odası’ etkinliğine konuk olacak.

Usta ismin, müziği, kalemi ve hayatının konuşulacağı bu özel söyleşi programında odanın sunuculuğunu, gazeteciler Burak Abatay ve Gonca Tokyol yapacak. 25 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 20.00’de gerçekleşecek olan programda katılımcılar, İskenderunlu olan Barbur’un şimdiye kadar kaleme aldığı kitapları imzalatma ve kendisine sorular sorma fırsatına sahip olacak.

Jehan Barbur

12 Nisan 1980 yılında doğan Jehan Barbur, 18 yaşına kadar İskenderun’da yaşamıştır. 1998-2002 tarihleri arasında okuduğu Ankara Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Albümlerinde ortak çalışmalar bulunmasına rağmen, çoğunlukla kendi söz ve bestelerine yer veren Jehan Barbur, tüm albümlerinin prodüktörlüğünü de üstlenmiştir. 2009’da çıkardığı ilk albümünden itibaren, bir hikâye anlatıcısı olarak, çağdaş kadın ozan geleneğini sürdürme gayretinde olup, müzik dünyasında kendine özgü bir yer edinmiştir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here