İyi Parti Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

0
114

İyi Parti Hatay Milletvekili Adayları, bayram öncesi, İskenderun Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret etti. İyi Parti Hatay Milletvekili Adaylarından Bilal Karaca ve Şahizar Seber, İskenderun Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunup bayramlarını kutladılar.

Hastane ziyareti sonrası Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şubesini ziyaret eden adaylar,  emeklilerin sıkıntılarını dinledi. Türkiye’deki emeklilerin mevcut iktidarca yok sayıldığına dikkat çeken Dernek İkinci Başkanı Hüseyin Göde; “Dernek olarak evi olmayan emeklilerimiz için iktidar ve Toki ile yapılan görüşmelerimizden sonuç çıkmıyor. Hep bürokrasi ya da siyasete takılıyor” dedi. Emeklilerin yaşam şartlarının iyileştirileceğini söyleyen vekil adayları da bunu yapabilmek için iktidara gelmenin şart olduğuna dikkat çektiler.

Ziyaretlerde Milletvekili Adayları Bilal Karaca ve Şahizar Seber’e, İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan ve yönetimi de eşlik etti.

İyi Partililer Milletvekillerini Tanıtıyor

Seçim çalışmaları kapsamında yapılan ziyaretlerin yanı sıra, İyi Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, hazırladığı stantlarla vatandaşa milletvekillerini anlatıp, vatandaşın istek ve nabzını tutmaya devam ediyor. İskenderun’da her gün değişik 5 noktada semt, sokak ve mahallelerde stant çalışmalarına hız veren İyi Partililer vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlardan beklentileri  dinleyen teşkilat görevlileri Meral Akşener’le 25 Haziran’da güneşin aydınlatıp ampulün söneceği güne adaletin, ekonominin, eğitimin, insanca yaşam haklarına kavuşulacağını ifade ederek destek talebinde bulundular. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here