İTSO Yönetiminden Atakaş’a Plaket

0
58

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, İş İnsanı Recep Atakaş’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaret esnasında Atakaş’a, bölge ekonomisine yaptığı katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Bölgemizde ekonominin ve istihdamın gelişmesi için yoğun çaba sarf eden İş İnsanı Recep Atakaş hayırsever kişiliği ile de gerek bölgemizde gerekse ülke genelinde yaptığı hizmetlerle takdir topluyor. İTSO yönetimini ağırlayan Atakaş, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu ve Raşit Özyurt’u kapıda karşıladı.

Yaptığı desteklerinden dolayı Hatay halkının bir kez daha gönlünü kazanan hayırsever ve sporcu dostu Atakaş’a İTSO yönetimi tarafından bölge ekonomisine yaptığı katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İş İnsanı Recep Atakaş, Hatay’a hizmet noktasında elinden gelen imkanı sağlamaya devam edeceğini vurguladı.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Bölgemiz ekonomisine yaptığınız katkı ve yatırımların yanı sıra, eğitim kültür, spor ve sosyal alanda yapmış olduğunuz hayırlar ve yardımlar da takdire şayandır. Bu bakımdan sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here