İTSO Yönetimi Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

0
491

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri üye ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor. Her fırsatta üyelerini iş yerlerinde ziyaret etmeye özen gösteren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, şehrimizde faaliyet gösteren Morven Konfeksiyon yetkilisi Ahmet Hayta ve çalışanları ile bir araya geldi.

İTSO yönetimini kapıda karşılayan Morven konfeksiyon yetkilileri, ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Oda olarak üyelerinin sorunlarının çözümü noktasında çaba sarf ettiklerini belirterek, üye ziyaretlerine de önem verdiklerini ifade etti.

Morven Konfeksiyon ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO muhasip üye Gassan Kuran İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

Birey Dershaneleri Ziyaret Edildi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine oda hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sosyal kültürel yönden desteklerini devam ettirirken, her fırsatta üyelerini ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm yolları arıyorlar.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte üye ziyaretlerini eğitim kurumlarına gerçekleştiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez, Birey Dershaneleri eğitim kurumlarını ziyaret ederek,  kurum yetkilisi Murat Soyak ile görüştüler. Ziyarette Dershanelerin genel durumu hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Sistem Akademi de Ziyaret Edildi

İTSO Yönetimi daha sonra Sistem Akademiyi de ziyaret ederek,  kurum yetkilisi Duygu Er ile görüştüler. İTSO yönetimi, üyelerini her fırsatta ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinlemeye, çözüm yolları aramaya ve bu sorunları en yetkili mercilere ulaştırmak için yoğun çaba sarf etmeye devam edeceklerini vurguladılar. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here