İTSO Yönetimi Emniyete ait Mobese Hizmet Binasını Gezdi

0
73

itso ziyaret5İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri İskenderun Emniyet müdürlüğü bünyesinde hizmete açılan Yeni Mobese Hizmet binasını gezdi.

İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar İTSO Yönetim kurulu üyelerine yeni hizmet binasını gezdirerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İskenderun’da huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında Emniyet teşkilatı olarak 24 saat görev yaptıklarını vurgulayan Emniyet Müdürü Başar, yeni hizmet binası ve Mobese sisteminin hizmete girmesi ile yaşanabilecek olayların aydınlatılmasında bu sistemlerin çok önemli işler göreceğine dikkat çekti.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun emniyetini yaptıkları başarılı çalışılmalarından dolayı tebrik ederek, Mobese binasının çağın gerektirdiği gibi son derece modern bir bina olduğunu ifade etti.

Kızılay Derneği’nden İTSO’ya Ziyaret

itso ziyaret6

Kızılay Derneği İskenderun Şube yönetim kurulu üyeleri de İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İskenderun’da zor durumda olan insanların gözetilmesi noktasında görev yaptıklarını belirten Derneği Başkanı Ümit Günay; “İskenderun’da yeni hizmet binamızı toplumun yararına olan işlerde kullanıyoruz. Derneğimizde çeşitli kurslar düzenliyor ve halkımıza Kızılay ve faaliyetlerini anlatıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda bölgemize Özellikle Van depremi sonrası insanlarımıza yardım elimizi uzattık. Bunun yayında Suriye olaylarının başlarında Yayladağı ve çevresine ilk çadırları yine Kızılay kurdu ve bizlerde bu çalışmalarda aktif görev aldık” dedi. İskenderun’da ekonomiye yön veren Ticaret Odasının yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Günay, İTSO’nun İskenderun’da kalıcı ve yapıcı hizmetler vereceğine inançlarının tam olduğunu vurguladı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte İskenderun’da kalıcı hizmetler yapmanın gayreti içerisindeyiz. Odamız ile birlikte bir de vakfımız var ve bu vakıfta öğrencilere de burslar verilmektedir. Amacımız İskenderun’un yararına faydalı işler yapmaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here