İTSO Yönetimi Dörtyol Ticaret Odasını Ziyaret Etti

0
64

itso-dörtyol ziyaretİskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetim kurulu üyeleri Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz aylarda İTSO yönetimine hayırlı olsun ziyaretine gelen Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine iadeyi ziyaretti bulunan İTSO üyeleri, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasının yeni binasını da inceleme ve bölgesel işbirliği konularında görüşme fırsatı buldular. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette İskenderun ve Dörtyol ekonomisi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay; “Dörtyol sanayi ve tarım şehri. Şehrimizde özellikle narenciye sektörü gelişiyor.  Ticaret Odası olarak bizlerde şehrimizdeki ekonomik gelişmeleri yakından takip ediyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Yönetim olarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İskenderun hızla gelişen metropol bir şehir.  Şehrimiz bilindiği gibi sanayi ve liman şehri. Bizler İTSO olarak İskenderun için önemli projeler üretmenin ve şehrimize faydalı işler yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda fırsat buldukça iadeyi ziyaretlerde bulunmaya çalışıyoruz. Kardeş kuruluşumuz olan Dörtyol Ticaret Odasını da yönetimimiz ile birlikte ziyaret etmek ve bölgesel işbirliği konularında görüş alış verişinde bulunmak  istedik” şeklinde konuştu.

Ziyarette ayrıca Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay günün anısına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a Dörtyol’un adeta simgesi olan narenciye fotoğrafının yer aldığı plaketi hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here