İTSO Heyeti, TOBB’un 79.Genel Kuruluna Katıldı

0
12

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve TOBB Genel Kurul Delegeleri Ankara’da düzenlenen 79. Genel Kuruluna katıldılar.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımıyla TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında Birlik merkezinde düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreninde konuştu.

Yılın başlarında çok büyük bir afet yaşandığını anımsatan Hisarcıklıoğlu, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi. Hisarcıklıoğlu, bugün camiaya en uzun süre hizmet etmiş çalışanlara hizmet şeref belgelerini takdim etmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise; “Milli iradeye güvenen, ülkemiz için hayal kuran, kendini bu topraklara ait hisseden her bir vatandaşım, bu seçimin tartışmasız kazananıdır” dedi.

TOBB’un 79’uncu Genel Kurulu münasebetiyle üyelerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren  İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise Genel Kurulun, TOBB, iş dünyası ve ülkemiz  için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ankara’da TOBB tarafından düzenlenen 79. Genel Kuruluna, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Zeki Altun,  TOBB Genel Kurul Delegeleri ve meclis üyeleri Servet Ugutmen, Mehmet Ergündüz, Ahmet Gökay, Abdurrahman Bilgili, Tahsin Öztekin İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez katıldılar. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here