İTSO Başkanı Yılmaz; “Mücadelede İTSO Olarak VARIZ!”

0
129

TOBB’dan ‘Enflasyonla Topyekûn mücadele ‘VARIZ’ En Az Yüzde 10 İndirim’ Kampanyası

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ülke genelinde ‘Enflasyonla Topyekûn mücadele ‘VARIZ’ En Az Yüzde 10 İndirim’ kampanyası başlatıldı. TOBB tarafından başlatılan kampanya için İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da ‘VARIZ’ diyerek işletmelere çağrıda bulundu.

81 il ve 160 ilçedeki Oda ve Borsalar ile birlikte enflasyonla mücadeleye, İTSO’dan da tam destek geldi. İskenderun ve bölgesinde faaliyet gösteren firmaların bu kampanyaya destek olması bekleniyor.

Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan İTSO Başkanı Yılmaz; “Enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke genelinde ‘İndirim Kampanyası’ başlatıldı. Bu çerçevede indirim uygulaması gerçekleştiren üyelerimiz tespit edilerek TOBB’a bildirilecek ve bu kampanya 3 ay sürecektir. ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele ‘Varız’ En Az Yüzde 10 İndirim’ kampanyası sonunda ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenecek ödül töreninde firmalarımız ödül alacaklardır. Üyelerimizi bu indirim kampanyasına destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz açıklamasının devamında, Türk özel sektörünün bu kampanya ile devletimizle birlikte topyekûn bir duruş sergileyeceğinin altını çizerek: “İskenderun ve bölge sanayici, iş adamları ve esnaflara çağrıda bulunuyoruz. Enflasyonla mücadele, hep birlikte yapılması gereken bir mücadeledir. Türkiye’de bir defa daha Devlet-Millet birlikteliğiyle topyekûn bir iktisadi mücadele başlatılmıştır.

‘Enflasyonla Top yekûn mücadele Varız en az yüzde 10 indirim’ kampanyası’na destek olunması için işletmelere çağrıda bulunuyoruz. Bu çağrımıza en üst düzeyde destek bekliyoruz. İTSO olarak bizlerin de tam destek verdiği  Enflasyonla mücadele, aynı zamanda işsizlikle, yüksek faizle ve artan girdi maliyetleriyle mücadeledir. Türk özel sektörü bu kampanya ile devletimizle birlikte topyekûn bir duruş sergileyecek, elini taşın altına koyacaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here