İSTE’de “Atatürk’ü Anma Koşusu” Yapıldı

0
182

“10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Anlama Etkinlikleri” kapsamında İSTE Merkez Kampus içerisinde oluşturulan parkurda, öğrenciler ve personelin katılımıyla “Atatürk’ü Anma Koşusu” gerçekleştirildi

“10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Anlama Etkinlikleri” kapsamında İSTE Merkez Kampusta oluşturulan parkurda “Atatürk’ü Anma Koşusu” düzenlendi. Merkez Kampus Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi önünden başlayan koşu, Rektörlük girişinde son buldu. Erkekler, kadınlar ve personel olarak 3 kategoride yapılan koşuda dereceye girenler, yapılan ödül töreniyle madalyalarını aldılar.

Yarışma sonunda; Erkekler’de, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hakan Kaya birinci olurken, İskenderun Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi Bölümü öğrencisi Yakup Ege ikincilik, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Mehmet Arıkoğlu ise üçüncülük ipini göğüsledi. Kadınlar’da, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinden Tuğçe Sucu birinci, Elif Leyla Korkmaz ikinci, Ecem Çelebioğlu üçüncü oldular. Akademik ve idari personel kategorisinde ise; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Bölümü’nde görevli Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Soydaş birinci, Dr. Öğretim Üyesi Çağrı Saçlı ikinci, Gökmen Tunç üçüncü oldu.

Tüm yarışmacıları tebrik eden ve bu yıl ilk defa yapılan “Atatürk Koşusu’nun” geleneksel hale getirilmesini umut ettiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli, birinci olan yarışmacılara madalyalarını taktı. Yarışmada derece alan yarışmacılara madalya ve ödülleri ayrı takdim edildi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here