İSTE Sivil Havacılık Yüksekokulu Öğrencilerinden Gururlandıran Başarı!

0
232

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sivil Havacılık Yüksekokulu (SHYO) Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencileri, Havalimanları Güvenlik Memurları Derneği (SİHAGÜVDER) tarafından düzenlenen I. Ulusal ‘Önce Güvenlik’ Proje Yarışması’ndan dereceyle döndüler.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencilerinden Muhittin Gülmez ve Kemal Kerim Doğan SİHAGÜVDER 1. Ulusal ‘Önce Güvenlik’ Proje Yarışması’nda dereceye girerek büyük bir gurur yaşattılar. Eskişehir Teknik Üniversitesi’nden Emre Cenk Yıldırım’ın “Havalimanı Biyometrik Sistemleri” başlıklı projesi ile birinci olduğu yarışmada; İskenderun Teknik Üniversitesi’nden Muhittin Gülmez, “Güvenlikli Boarding” başlıklı projesi ile ikinci, Kemal Kerim Doğan ise “Akvaryum” başlıklı projesi ile üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Trabzon Havalimanı’nda düzenlenen ödül törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Havalimanı Mülki İdare Amiri, DHMİ Hukuk Müşaviri, DHMİ Havacılık Acil Yardım ve Güvenlik Dairesi Başkanı, Trabzon Havalimanı Başmüdürü, havalimanı personeli ve çok sayıda izleyici katıldı.  Türkiye’de “havacılık güvenliği” alanında birincisi düzenlenen Proje Yarışması ile, üniversite öğrencilerinin sivil “havacılık güvenliği” konusuna daha çok katkı yapması ve bu alanda önemli proje, fikir ve çözüm önerilerinin ortaya çıkması amaçlanıyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here