İSTE, Ara Tatilde de Ara Vermiyor!

0
42

Uzaktan eğitim sürecinin başladığı ilk günlerden bu yana, İSTE aile üyeleriyle etkileşimlerini çevrimiçi sürdürmeye devam eden İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), eğitim, kültür, araştırma ve sanatsal etkinliklerine sömestr tatilinde de hız kesmeden devam ediyor. İlk ve orta dereceli okullarda ara tatilin başlamasıyla birlikte birbirinden farklı ve bir o kadar da eğlenceli organizasyonlar, İSTE’de çocukları bekliyor.

Sırada Sömestr Kampı Var

İSTE Çocuk Üniversitesi “Sömestr Kampı”nda 5-15 yaş aralığında çocuklar, İSTE’nin güçlü akademik kadrosunun deneyimlerinden faydalanarak teknik, ekolojik, sanatsal, görsel ve algısal yeteneklerini geliştirme fırsatı bulabilecek. Tüm çocukları gündüz izin saatlerinde gezmeye ve keşfetmeye; evde oldukları saatlerdeyse etkinliklere katılmaya davet eden İskenderun Teknik Çocuk Üniversitesi’nin çevrimiçi etkinlikleri, 22 Ocak 2021 tarihinde başladı ve 3 hafta boyunca sürecek.

Kaydolmayı Unutmayın…

Konuyla ilgili İSTE Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; eğlence ve bilgi dolu etkinliklere katılmak İSTEyenlerin, İskenderun Teknik Çocuk Üniversitesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden mesaj göndererek etkinliklere kaydolmaları gerektiği hatırlatıldı. Açıklamada ayrıca, “Bu ve sonraki etkinlikleri kaçırmamak için İSTE’yi sosyal medyadan takip edebilirsiniz” denildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here