İslam; “Meclisin Yarısını Bayanlar Oluşturmalı!”

0
619

erkin islamİşçi Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Erkin İslam, Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 79. yıldönümünde yazılı bir mesaj yayınladı. 2 kız babası ve siyaset sorumlulukları nedeniyle bugünü atlama şansının olmadığını hatırlatan İslam, yaşadığı bir olayı örnek vererek, bayanları göreve davet etti.

Meclisin yarısının bayanlardan oluşması gerektiğine işaret eden İslam; “7-8 yıl önce kız kardeşi İran İslam Devrim Muhafızlarınca ırzına geçilip infaz edilen bayanın ağabeyi, İran’dan kaçıp, Türkiye üzerinden Kanada’ya yerleştikten sonra bir e- posta ile bizleri uyarmış ben de aydınlarımıza duyurmuştum.

Gerici dinciler ellerinde Kuran-ı Kerim ile birlikleri basıp, nizamiyedeki cahil askerleri Allah ile kandırıp, birliklere girip komutanları kesmiş ya da teslim almışlardır. Bizdekiler de  ‘Cüzdanımız ile Vicdanımız arasında sıkıştık’ diyen guguk camiasını ve tabii ki yine Allah’ı, sahte CD ve gizli tanık teröristleri kullanarak benzeri zafer (!) kazandılar.

Bunun içindir ki hanımlarımızı meclis üyelerimin üçte biri bayan iken, yarıya çıkarma çabasına davet ediyorum. Dünya dehalarından Atatürk’ümüze borçlarını eda fırsatı vermek için!” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here