İskenderunspor Koronavirüs’e Meydan Okuyor

0
100

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Ceyhanspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Kurt nezaretinde sürdürüyor.

Havanın aşırı derecede yağışlı olmasının yanı sıra Koronavirüs salgınına da aldırış etmeyen Teknik Direktör Murat Kurt, yardımcıları İbrahim Aktay, Utku Kızıltepe ve 5 Temmuz İskenderunspor’lu futbolcuların hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Teknik Direktör Murat Kurt, ligin zirvesini hedefleyen güçlü bir rakiple oynayacaklarının altını çizerek; “Geçtiğimiz hafta sonu Sorgun Belediyespor karşısında aldığımız galibiyet sonunda moral olarak iyi bir şekilde Ceyhanspor maçına hazırlanıyoruz. Rakibimiz üst sıraları hedefliyor, ancak bizim de ligi en iyi konumda bitirme hedefimiz var. Sahamızda oynayacağımız bu zorlu maçı galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Bu zorlu maç öncesinde, Adana temsilcisi Ceyhanspor 53 puanla, grup lideri 55 puanlı İçe İdman Yurdu’nun hemen ardından ikinci sırada bulunurken, 5 Temmuz İskenderunspor ise 43 puanla üçüncü sırada yer alıyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here