İskenderunspor 1967’de Dardanel Hazırlıkları!

0
507

İskenderunspor 1967 formasını giymek istemediğini açıklayan Takım Kaptanı İsmail Şapkalı, kadro dışı bırakıldı. Öte yandan Beşiktaş’ın altyapısından gelen Ali İhsan Şahin’in sözleşmesi de karşılıklı olarak feshedildi.

Futbolculara beli bir miktar ödeme yapılması ile kulüp içindeki kriz şimdilik aşılırken, takım oyuncuları da Teknik Direktör Ali Gülmez ile birlikte Dardanelspor ile yapılacak maçının hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürdü. Takım Kaptanı İsmail Şapkalı’nın ise İskenderunspor 1967 forması giymek istemediğinden dolayı kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde takımın oyuncuları para alamadıkları gerekçesiyle tesisleri terk ederek idmanlar çıkmamış, ardından gelişen olaylar neticesinde de duruma el koyan İskenderunspor 1967 yönetimi, olağanüstü bir toplantının ardından takım oyuncularına belli bir miktar ödeme yapmıştı. Bu olumlu gelişmenin akabinde ise Mavi-Turunculu futbolcular bu hafta idmanlara çıkmaya başladı. Yönetim Kurulu üyeleri ayrıca bu işi organize edenler hakkında cezai işlem yapmaktan vazgeçti ve tüm takımı affederek yeni bir sayfa açtıklarını açıkladı.

Yeni Teknik Direktör Ali Gülmez ile antrenmanlarını günde çift idmanla sürdüren İskenderunspor 1967 takım oyuncuları, lig ikincisi Dardanelspor maçı hazırlıklarının da sonuna geldi. Bugün yapılacak son idmanın ardından Mavi-Turunculu ekip Daranel maçı için Çanakkale’ye hareket edecek.

Hafta içinde bu gelişmeler yaşanırken, takımdan ayrılmak ve İskenderunspor 1967 formasını giymek istemediğini açıklayan Takım Kaptanı İsmail Şapkalı, kadro dışı bırakıldı. Öte yandan Beşiktaş’ın altyapısından gelen Ali İhsan Şahin’in sözleşmesi de karşılıklı olarak feshedildi.

Önceki gün gerçekleştirilen antrenmanlara çıkmayan bazı futbolcular ile ilgili noter tarafından tutanak tutturuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here