İskenderunspor 1967 Erzincan’dan İstediğini Alamadı!

0
57

3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderunspor 1967, deplasmanda Erzincan Refahiyespor ile karşılaştı. Ev sahibi Erzincan Refahiyespor, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda coşkulu taraftar desteği ile sahaya çıkan ev sahibi, karşılaşmaya da etkili başladı. Yeşil-Beyazlı ekip, ilk yarı süresince İskenderunspor 1967 kalesi önünde pozisyon üretmeye çalışırken, geliştirdiği ataklarda aradığı golü bulamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle bitti.

Maçın ikinci yarısında oyunu orta sahada kabul eden ve rakibin ataklarını karşılayan Erzincan Refahiyespor, geliştirdiği kontrataklar ile rakip kalede etkili olmaya başladı. 59. dakikada Erzincan Refahiyespor’dan Recep Gayık ceza sahası içinde yaptığı etkili vuruş ile durumu 1-0’a taşıdı.

Bu golün ardından İskenderunspor 1967 kalesinde baskısını iyice arttıran Erzincan Refahiyespor 81. dakikada da Serdal Öz’ün ayağından bulduğu gol ile durumu 2-0 yaptı ve karşılaşma Erzincan Refahiyespor’un 2-0’lık galibiyeti ile sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here