İskenderunlulardan Şahutoğlu’na Büyük Teveccüh

0
201

Cumhuriyet Halk Partisi’nden İskenderun Belediye Başkan aday adaylık çalışmalarını 3,5 yıldır aralıksız sürdüren Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Hafta sonunu oldukça yoğun bir şekilde geçiren Şahutoğlu’nun ilk durağı sosyal market oldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi Sosyal Marketi’ni ziyaret eden Şahutoğlu, Nuray Salkım ve Nermin Kaynar tarafından ağırlandı. Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette projelerinden bahseden Şahutoğlu, Salkım ve Kaynar’ın başarı dileklerini aldı.

Yerel seçimlerin tarihi belirlenmeden çok önce İskenderun Belediye başkan aday adaylığı için çalışmalarına başlayan Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, ilçede tüm mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek, sevinçlerinde de, üzüntülerinde de yanlarında yer aldı. Bu doğrultuda Uçan ve Kutlu ailelerinin sevinçlerine ortak olan Şahutoğlu, iki ailenin değerli evlatları Dilara Kutlu ve Ömer Uçan’ın nikahlarında şahitlik yaptı.

Sıcak, samimi ve bir o kadar da disiplinli duruşuyla bugüne kadar görev yaptığı tüm kurumlarda başarı çıtasını hep yüksek tutan Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Demir-Çelik Çalışan ve Emekliler Derneği’ne de ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Nurullah Er ve yönetimi tarafından karşılanan Şahutoğlu, dernek üyelerinin sıkıntılarını dinlerken, projelerinden de söz etti.

Geçtiğimiz hafta sonu Gözcülerde İrfan Kirmit’in mağaza açılışına da katılım gösteren Şahutoğlu, başarı dileklerini Kirmit’e iletti.

Bugüne kadar yaptığı hizmet ve çalışmalarda kent halkından tam not alan Dr. Şahutoğlu, gittiği her yerde adeta Belediye Başkanı gibi karşılanırken, samimi tavırlarıyla da takdir toplamaya devam ediyor. (Haber: Helga TERBİYELİ)