“İskenderunlulara En İyi Hizmeti Vermek İçin Yola Çıktık”

0
60

mehmet soydan1Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan; “İskenderunlulara En İyi Hizmeti Vermek İçin Yola Çıktık”

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Numune mahallesinde ev toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Soydan halkın sorunlarını dinledi ve aday gösterilmeleri halinde İskenderun için neler yapacaklarını anlattı. Geçmişteki bilgi birikim tecrübeleriyle İskenderun’u en iyi şekilde yönetebileceklerinin mesajını veren Soydan; “Halka eziyet çektirmeye değil hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

Vatandaşların ‘Belediye başkanı seçilirseniz halkın arasında mı olacaksınız yoksa belediyenin kapılarını halka kapatacak mısınız?’ şeklindeki sorusuna da yanıt veren Soydan, belediyenin kapılarını halka sonuna kadar açacaklarını belirterek; “Biz makam sevdalısı olmadık Allah’a şükür koltukta gördük makamda ama her zaman halkımızın arasında olduk ve olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kentsel dönüşüm ve su bağlantı paraları ile ilgili vatandaşların şikâyetlerini de dinleyen Soydan; “İktidara geldiğimizde halkımızın haklarını koruyarak hizmet edeceğiz. Bugünkü yanlış yönetimin arkasında durmayacağız. Halkımızı aldatarak değil anlatarak hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. İskenderunlulara en iyi hizmeti vermek için yola çıktık” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here