İskenderunlu Boksörler Turnuvalardan Derecelerle Döndüler

0
113

Başkan Seyfi Dingil’den Başarılı Boksörlere Hediye

İskenderun Belediyesi Boks Takımı kentimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Erzincan, Malatya ve Hatay’da gerçekleşen Genç Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasında katılan İskenderun Belediyesi Boks Takımı sporcuları, düzenlenen bu turnuvalardan başarılı bir şekilde döndüler.

Müsabakalar sonunda 63 kg’da Türkiye 2’cisi Baran Onaylı, ağır sıklette Türkiye 3’cüsü Mert Eroğlu ve Türkiye 3’cüsü olan Abdullah Demir, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında, düzenlenen müsabakalar hakkında bilgiler veren Boks Antrenörü Hasan Erdener Başkan Dingil’e spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. İskenderun Belediyesi olarak gençlerin ve çocukların sporla yetişmesi anlamında spor ahlakı ve spor kültürüne sahip aynı zamanda spor ile eğitimi bir arada yürüten bireyler olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, başarılı sporculara çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here