İskenderun Şehir Kulübü’nün Yeni Yeri Açıldı

0
942

Başkan Culha; “İlçemiz Bu Ülkede Hak Ettiği Yeri Bulacaktır”

İskenderun Şehir Kulübü’nün yeni yeri hizmete açıldı. Açılışa, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Açılışta bir konuşma yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, şehit olan askerlerimize rahmet dileyerek sözlerine başlarken; “Bugün ülkemizde üç tane şehidimiz var. Onları rahmetle, saygıyla, minnetle anıyorum. Biri de bizim hemşerimiz, Dörtyol’dan. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu ülkedeki bütün şehitlere, bugün toprağa verdiğimiz bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Projenin çok güzel bir proje olduğunu kaydeden Başkan Culha; “Gerçekten kısa süre içerisinde, hızlı bir şekilde gelişen proje. Bu projeden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ama sevgili kardeşim Semir Bey’in bu konuda ve yönetim kurulu üyelerinin çok ciddi bir katkıları var. Bu kadar güzel bir tesisi ilçemize, tabi ki İskenderun’umuza da kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Biz zaten İskenderun ve Arsuz ortaklaşa yaşayan iki şehirdik. Bunları birbirinden ayırt etmek mümkün değil. Burada ticaret yapan insanlarımız İskenderun’da ikamet ediyor.

Arsuz gerek imar anlamında, gerek sosyal projeler anlamında, gerekse bu şehirde alt yapı anlamında hızla gelişen, ticari tesisler anlamında hızla gelişen ve hızla mesafe kat eden bir ilçe. Ve inşallah en kısa süre içerisinde, ilçemiz bu ülkede hak ettiği yeri bulacaktır. Tabiki sadece bir yerel yönetimle bunu sağlamak mümkün değil. Bu kentin dinamikleri ve kentin sivil toplum kuruluşları var. Resmi kurumlarımız var, devletimiz var. Bunlarla birlikte el ele, omuz omuza çalışarak bu kenti geliştireceğiz ve hak ettiği yere getireceğiz.

İşte bu bağlamda sosyal sorumluluk projeleri içerisinde şehir kulübümüz, uzun sürede gerek bizlerle birlikte, gerek bizim dışımızda farklı sosyal projeleri farklı sivil toplum kuruluşlarıyla hayata geçirmektedir. Ben bunu çok yakinen biliyorum. Ve inşallah buradaki bu güzel tesislerden sonra, daha ciddi katkılar sunacağına inanıyorum ben. Bu projeyi hızlı hayata geçirdiklerinden dolayı başta kulüp başkanı ve yöneticilerine, ayrıca ciddi çalışma sergileyen teknik eleman arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bu kulübümüzün sizlere, Arsuz’a, Hatay’a ve bütün ülkemize hayırlı olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here